7TH SUGAR CUBE BLUES FEST

Kategorija: /

Održan 02./03.11.2012.

BEBE NA VOLE

Neizostavni muzičar na našem festivalu. Svake godine uspije iznenaditi s perfomansom. Ove godine, na 7 SCBF u pratnji bubnjara na pjesmi FUCK THE GOVERNMENT. Energično, iskreno i uz punu podršku publike za svaki odsvirani ton.

BRODSKY BLUES BAND

Blues / rock sastav iz Sl.Broda. Okosnicu njihove svirke čini glazba iz 70-tih, kao npr. Allman BB, pa sve do modernijih blues izvođača i rock sastava. U ritam sekciji imaju dva bubnjara koji se izvrsno nadopunjavaju, izvrsni gitaristi i odličan basista uz pratnju klavijaturiste ostavljaju neizbrisiv trag u sjećanju posjetitelja. Dakako da treba napomenuti koliko smo zahvalni na njihovom gostovanju.

44 BLUES

Zagrebački blues sastav. Frontmen dobro poznat, Dalibor Skeledžija, uveselio je publiku svojim performansom na bini svojom spontanopču i iskrenošču uz izvrsnu pratnju muzičara koji su odpržili svaki ton vrhunski. D.Skeledžija je gostovao i na 1 SCBF kao "Two for Blues" s pokojnim kolegom Himlićem u delta blues kombinaciji.

THE RED ROOSTERS

Osječki blues/rock sastav predvođen Ljudevitem Laušinom dobro su poznata ekipa u Županji. Svirka i nastup na nivou kao i uvijek.